Wat is het meest dodelijke wapen gemaakt door de mens?

Wat is het dodelijkste wapen ooit gemaakt? En is het nog tussen ons?

Ik heb al een vermoeden, maar ik weet niet zeker of mijn vermoeden klopt.

En hoe dodelijk is dat wapen dan? (Bij bommen: Destructiegebied bijv.)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je moet inderdaad denken een kernwapens. De zwaarste bom ooit getest is de Tsar Bomba (een waterstofbom). Ook wel bekend onder de 'naam': AN602 Deze bom had een effectieve kracht van 58 megaton, dus 58 000 000 ton TNT (dus 58 000 000 000 kilo), door een loden voorkant welke de explosieve kracht dempte (en de fall-out verminderde). De geschatte potentiële kracht in de Tsar Bomba bedroeg 100 Megaton. De Tsar Bomba werd voor het eerst echter in de Sovjet-Unie tot ontploffing gebracht en had toen een kracht van 50 Megaton. Dit was destijds een erg grote stap, want voordat de Tsar Bomba gebruikt werd en de nieuwe zwaarste kernwapen ooit werd, had de zwaarte kernwapen van toen maar een kracht van 2,9 Megaton. In de afbeelding zie je een replica van de Tsar Bomba.

De atoombom. Gooi een atoombom op een bewoond gebied en je schakelt héél veel mensen tegelijk uit.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Atoombom

Hersenspoeling wat leidt tot xenofobie en racisme! deze kwalen leiden weer tot bijvoorbeeld burgeroorlogen en kruistochten die op hun buurt weer velen doden en (geestes)zieken creëren. Erger dan welke atoombom tot op heden gegooid. Funester dan wat je ook maar kan bedenken :(

Chemische bom.. Kab ziektes over heel de wereld verspreiden :O

Haat en intolerantie zijn de grootste wapens die de mens heeft.

Het woord is het dodelijkste wapen en ja we spreken en schrijven nog steeds. Woorden kunnen goede buren in elkaars moordenaars veranderen.

het wapen dat tot nu toe de meeste slachtoffers heeft geëist, is de ak-47. dit wapen wordt in ongeveer alle oorlogen in Afrika gebruikt en is ook heel lang door Rusland gebruikt (nu misschien nog steeds wel??) dus in zekere zin is dit het meest dodelijke wapen.

Theoretisch is dat een biologisch wapen, een virus bijv dat zich extreem makkelijk verspreidt, overleeft buiten de gastheer, onherroepelijk dodelijk is en met een lange incubatietijd zodat tegen de tijd dat er mensen beginnen te sterven blijkt dat iedereen al besmet is

de atoombom is het meest dodelijke kernwapen.

Wij zelf. Geen een wapen heeft meer doden gemaakt dan wij zelf.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100