Op welke manier kunnen mensen, die afhankelijk zijn van autovervoer, nog genieten van mooie natuurgebieden? (zie extra uitleg a.u.b.)

Mensen die niet anders vervoerd kunnen worden dan per auto, willen ook graag de mooie routes door de bossen meemaken. Veel natuurgebieden/routes, worden voor auto`s verboden gebied. En ik bemerk, dat er steeds meer mooie weggetjes voor auto`s afgesloten worden . En wij dan?... wanneer we later niet meer mobiel zijn en afhankelijk ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk (en hoop dat dit zo blijft) dat er toch nog wel plekken zijn waar je een mooi UITZICHT kunt hebben vanuit je auto. Ga maar eens in Hoek van Holland langs de waterweg staan. Als je echt op de auto bent aangewezen kun je er toch niet meer echt " doorheen struinen" . En verder zijn er " rolstoelvriendelijke" wandelpaden in Nederland Die zouden dan toch geschikt moet zijn?

Bronnen:
http://www.rolstoelroute.nl/
http://www.tweevoeter.nl/gehandicapten.php

De beste manier voor mij in zo'n situatie zou zijn om de grens over te steken naar Duitsland. Daar heb je oneindig veel mooie weggetjes in prachtige natuurgebieden met vaak een veel mooier uitzicht dan in Nederland. En zover is Duitsland nu ook weer niet.

Of deze mindervaliden routes bij On Track en wandelzoekpagina

Bronnen:
http://www.ontrack.nl/ONTRACK/OT/trails/di...
http://www.wandelzoekpagina.nl/rolstoelwan...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100