Hoe kan ik dit het beste oplossen?

Ik heb laatst mijn hand verbrand met vuurtje maken ik zei dat ik was gevallen met de fiets een vrouw van de ehbo is een vriendin van mijn moeder en die weet het maar ik moet haar binnenkort nog een bloemetje brengen hoe kan ik tegen die vrouw zeggen dat ik liever niet heb dat zij het tegen mijn moeder zegt want ze is wel een goede vriendin van mijn moeder en als mijn ouders horen dat het door vuurtje stoken gekomen is krijg ik waarschijnlijk de nodige problemen thuis en dat wil ik liever niet. Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Hier komt een voorstel: Dag mevrouw ik kom u nog even een bloemetje brengen omdat u mij toen laatst zo fijn geholpen hebt toen ik bij het vuurtje stoken mijn hand heb verbrand. Ik ben toen erg stom geweest en ik zal dat dan ook nooit meer doen. Maar ik weet dat u met mijn moeder bevriend bent en die denkt dat ik toen met de fiets gevallen was, want zij weet niet dat het door dat vuurtje stoken komt. Maar zou u dat niet tegen mijn ouders willen zeggen, want dan krijg ik flink op mijn falie (donder) en ik heb mijn lesje wel geleerd. Toevoeging van mijzelf: Ik hoop dat dat ook het geval is, want vuurtje stoken is erg dom en daar kunnen de grootste ongelukken van komen. Een voorproefje heb je al gehad. Succes ermee.

Omdat zij bij de EHBO werkt heeft zij als ik het goed heb geheimhoudingsplicht over wat er op haar werk gebeurt. Je kunt gewoon tegen haar zeggen wat je hier zelf al geschreven hebt. Als ze een beetje respect heeft zal ze het niet doorvertellen. Ik ben ookvriendinnen met mensen, maar als hun kinderen mij iets in vertrouwen vertellen en ik niet het idee heb dat het noodzakelijk is iets door te vertellen zal ik dat ook niet doen. Toegevoegd na 1 minuut: Netjes trouwens dat je een bloemetje brengt. Dat is een compliment waard.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100