Wanneer kan vreemdgaan wel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Waarom zou je? Als je thuis biefstuk hebt, ga je toch niet uit voor een hamburger?

NOOIT! Als je met iemand anders het bed wil delen (of de bank, of de duoche, of de nou ja je snapt me vast wel) zeg dit dan tegen je partner, misschien open relatie of verbreek de relatie!!! Het kan ook niet op het moment dat je partner wel vreemdgaat, verlaag je er niet naar en trap hem/haar het huis uit dan ben je vrijgezel en kan je weer doen wat je wil :P

Het kan theoretisch gezien altijd, tenzij je geen relatie hebt, dan kan het niet. Je kunt met elkaar afspreken een open relatie te hebben, maar of je dan de term vreemdgaan nog moet gebruiken is een tweede omdat het sowieso al een negatieve context heeft.

Als je dr geld, borrelnootjes of bier voor krijgt.

wanneer je met je partner hebt afgesproken dat je vreemdgaan van elkaar accepteert. wanneer je elkaar beloofd hebt niet vreemd te gaan, 'mag' het dus niet omdat je dan een belofte met elkaar breekt. (tenzij je daar dus niet zoveel waarde aan hecht)

Als je doet alsof met je partner, die zich bijvoorbeeld verkleed als verpleegstertje of zo.

It's only cheating if you don't get caught (A. Bundy)

Vreemdgaan kan theoretisch altijd. Of je jezelf ertoe verlaagt is een kwestie van moraal en karakter.

Als je je partnert omdraait.

Vreemdgaan is een incidenteel seksueel contact waarbij één of beide personen gebonden zijn. De partner(s) is (zijn) daarvan niet op de hoogte. Het kan dus altijd. Hiermee is je vraag wel heel letterlijk beantwoord. Steeds vaker kiest men voor meer dan één partner tegelijk, waarbij iedere partner een bepaalde invulling geeft. Dit met medeweten van de partner. Polyamorie of polyamory is dan de benaming.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100