Waarom zeggen zoveel mensen dat specifiek vandaag de wereld vergaat? Het zou toch 2012 zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het zijn 2 verschillende onzinverhalen. Dat van 21 dec 2012 is omdat daar de kalender van de Maya's eindigt. Dat van vandaag is van een of andere gek in Amerika die er heel veel geld tegenaan heeft gesmeten om dit bekend te maken.

Die man die dat zegt beweert dat Jezus vandaag terug op de aarde komt, en dan moeten we ons allemaal tot goed roepen, en dan kiest Jezus een groep mensen uit die overleefd, en dan komt er een hele grote zondvloed. Zegt ie. (maar voor sommige mensen bestaat Christus helemaal niet, omdat ze er niet in geloven. Dus ik geloof ook niet dat de wereld vergaat) Toegevoegd na 29 seconden: en dan moeten we ons allemaal tot GOED roepen moet zijn GOD

Dat heeft de Amerikaanse christelijke radiopresentator Harold Camping uitgerekend op basis van aanwijzingen in de bijbel. Vandaag, 21 mei, is de 'rapture' om 18.00 uur (per tijdzone, dus in Australië is dit al gebeurd). Volgens aanhangers van Camping worden de christelijkste 200 miljoen christenen opgenomen in de hemel (dit heet de 'rapture'). De wereld wordt pas echt vernietigd op 21 oktober (ook volgens Camping, dus, die in de jaren '80 voorspelde dat dit allemaal in 1994 zou gebeuren).

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/2011_end_time...

Enne niet alleen de Maya's voorspelde het, maar Nostradamus ook. Maar het is nog steeds bullshit

Dat is de Maya-kalender, wetenschappers hebben die kalender herberekend en komen uit op 2022, daar houdt die duizenden jaren oude kalender namelijk op.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100