Hoe kan het dat het zelfs na DNA-onderzoek nog niet helemaal duidelijk is, of de vader van het 12-jarige meisje-met-baby, ook de vader van de baby is?

Er is nu dna onderzocht, en 'waarschijnlijk' is de vader van het meisje ook de vader van de baby. Waarom kan dat niet met zekerheid worden gezegd? In een programma als DNAonbekend wordt altijd met grote zekerheid gezegd of iemand wel of niet familie is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

zoals je al zei, er kan worden gekeken of iemand familie is, maar niet wat voor een familie. het kan ook nog een oom, neef of broer zijn. hier willen ze eerst zeker van zijn.

Ik denk dat ze dat beweren zolang het onderzoek loopt. Waarschijnlijk willen ze eerst 100% zekerheid voordat het ook echt bekend wordt gemaakt. Triest verhaal!!

Dat is wel degelijk bekend maar zolang het proces nog niet begonnen is blijft hij verdachte en dus zeggen ze gewoon dat het nog niet 100% zeker is.

Omdat vader zowel als dochter hetzelfde DNA hebben. Dit is bij de bevruchting al afgegeven toen de dochter ontstond. Ze zijn dus al familie en hebben allebei hetzelfde DNA.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100