Mag een man in een gele Ka rijden?

Zijn er nadelen of juist voordelen, om als man zijnde in een gele Ka te rijden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, natuurlijk mag een man in een gele Ka rijden, of in een mintgroene Twingo of in een roze Kever. Niet alle mannen hebben het nodig hun gebrek aan fysieke uitrusting te compenseren door het formaat van hun auto ;-D Sterker nog, het is eigenwijs, toont karakter en is ook nog eens milieubewust.

Ik schaam me swieso behoorlijk omdat mijn vriendin een blauwe Ford Ka heeft. Het voordeel is dat je opvalt, en nadeel denken mensen gauw dat hij een andere seksuele voorkeur heeft. Bleek nog uit onderzoek als mannen bijvoorbeeld een roze auto namen, of een gele ed. Toegevoegd na 19 seconden: wou nog zeggen dat ik dat eerste niet zo heel erg vind hoor;)

Als die man een rijbewijs heeft en toestemming heeft van de eigenaar of eigenaar is van die auto en als de verzekeringspapieren in orde zijn, dan mag hij in een gele KA rijden... Ik zie niet waarom dat een man niet in een gele ka mag rijden... Dus dan zie ik ook geen voor- of nadelen ook...

Een man mag in rijden,waar hij wil! Het maakt toch geen moer uit,waarin je rijdt,als je maar rijdt! Of moet een man bang zijn voor imago beschadiging?

Ja dat mag. Ik zal aan mijn buurman vragen of hij het erg vind als hij in de gele ka van zijn vrouw rijd. Echter maakt de kleur niet uit (Lamborgini's zijn vaak geel), maar wellicht maakt het type auto wel uit. Ik zou zelf niet veilig zitten in een ka/107/yaris, zo'n klein autotje kan m.i. niet echt veilig zijn en als je ziet wat er achter het paneel zit, dan kom je er ook achter dat het ook nooit veilig kan zijn, maar dat terzijde. Behalve veiligheid zie ik het meer als vrouwen auto's ze zijn zo lief en klein.

Ik zie niet in waarom een man niet in een gele K zou kunnen rijden. Het voordeel: als je ook nog een boerka aantrekt kun je misschien nog knappe liftsters meenemen.

Een man mag niet in een Gele ka rijden, het is sowieso geen gezicht , een man in een ka... Welke kleur het ook is! Een echte vent moet in een echte auto rijden.. Een ka kom op zeg!!

iedereen mag in een bepaalt soort auto rijden ,smaken verschillen.

Ha, die Mmm; Ik heb eens een gele Ka als leenauto meegekregen van de garage. De charmante jongeman bij het pompstation bekeek mij eens van top tot teen een zei "Wat een schattig autootje heeft u" gevolgd door een knipoog. "Ja, wat een poepie, hè? Morgen moet ik jammer genoeg weer in een dikke zwarte BMW". Hilarisch en waar gebeurd. Natuurlijk mag een man in een Ka van welke kleur dan ook rijden. Ik vond en vind het een erg leuk autootje dat bovendien erg veel rijplezier biedt. Een vent die zijn mannelijkheid afmeet aan de auto waar hij op dat moment in rijdt heeft pas echt een identiteitsprobleem. Iedereen die mij een echte vent vindt omdat ik in een dikke zwarte BMW rijdt trouwens ook.

Kom op zeg; in welke eeuw leven we nu eigenlijk? Een man mag in iedere auto rijden die het doet. vorm, kleur doet er niet toe. Als die hem maar zonder problemen van A naar B brengt.

Ik vind die nieuwe Ka wel een lekker bakkie hoor, daar mag je als kerel toch best in gezien worden? (Ik vond de oudjes ook lief hoor, maar kan me ook wel voorstellen dat je niet in een auto-met-luier-om gezien wil worden.) Toegevoegd na 1 minuut: Zeg nou zelf....leuke wagen toch:

Het zal mij een zorg zijn wat voor kleur een auto heeft. Het belangrijkste is dat de technische staat van het voertuig in orde is.

Mensen kom op zeg! Een beetje zichzelf respecterende kerel rijdt NIET in een Ka, en zeker niet in een gele!!! Tuurlijk mag het officieel voor 100%, maar om als kerel nou in zo'n boodschappenkarretje annex nichtenbakkie te gaan rijden gaat wel erg ver! Als je dan toch een kleine auto wil, neem in ieder geval iets van een Mini Cooper ofzo! En dit alles heeft niks met compensatie te maken!

Mits hij een rijbewijs heeft, zou ik niet weten waarom een man niet in een gele Ka mag rijden.

Wij hebben ook eens een gele ka als leenauto gehad. Ik (vrouw) moest hem meer gebruiken dan mijn man. Ik was dolblij dat we onze eigen bak weer mochten ophalen.Wat een gezichtsverlies, van een chevvy van naar een ka,een knalgele nog wel. Mannen in een gele ka ? Alstjeblieft niet zeg. Vrouwen in een gele ka ?Alstjeblieft niet zeg.

wist je dat de kleur geel het minst in auto ongelukkig voorkomt. slimme zet van die man. dus alleen al daarom mag het van mij ;-) Toegevoegd na 1 minuut: ongelukkig= ongelukken

Ik zou per direct op m " vallen" rose zou het nog beter doen denk ik!!

nou heb een vriend toevalig 3 maanden terug een knalgele fiat gekocht ! afschuwlijk wat een rotkleur !

Een echte man :-) rijdt niet in een Ka, geel, groen of blauw.

Iedereen mag alles! Maar of het sexy is... ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100