Wat ga jij doen als Wilders premier wordt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nou ik denk gewoon doorgaan met mijn leven hoor, voor mij maakt het niet zoveel uit. Sowieso is de politiek gebaseerd op loze beloftes, ga maar is na wat de partijen voor de verkiezingen riepen over wat ze willen bereiken en kijk wat daarvan terecht is gekomen.. Zo zal het ook bij Wilders gaan naar alle waarschijnlijkheid, hij heeft niet genoeg aan zijn eigen partij en moet een coalitie aangaan waardoor hij toch compromissen moet gaan sluiten..

Niets anders dan dat ik nu ook doe met Jan Peter Balkenende...

Ik ga heel goed op politiek Den Haag letten. Het lijkt me prachtig om te zien hoe deze bij gebrek aan gewicht omhoog gevallen karikatuur van zichzelf ten onder gaat. Buiten dat om zal er niet veel veranderen. Als premier heb je in dit land niet het alleen recht...

Doorgaan met ademhalen en na 4 jaar (als hij dat al haalt) weer puinruimen zoals na elke kabinetsperiode. What't new?

Een nieuwe staatsvorm ontwikkellen, een duidelijker bewijs van het falen van de democratie is er niet.

Als Wilders premier wordt zal ik geen twijfels bij de persoon, maar bij het land waar ik in woon. Als dit werkelijk gebeurt is Nederland dieper gevallen dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Het lijkt wel alsof de mensen die op Wilders stemmen zelf niet langer in staat zijn om na te denken.

Ik blijf gewoon in Nederland wonen. Ik hoop echt dat het niet zover komt dat deze "meneer" Wilders premier wordt. Ik hoop dat het gezond verstand in dit land zal zegevieren.

Gewoon doorleven en de rit uitzitten, we zijn nu eenmaal een democratie en na 4 jaar (of eerder) zal er wel weer wat veranderen.

Ha, die Theo; Ik ga dan met grote belangstelling Den Haag Vandaag volgen.

als hij MP word zal dat toch een reden hebben, mischien toch heel veel mensen niet tevreden.

niet veel anders, gewoon doorgaan zoals we nu doen, er veranderd toch niks want als ze iets voorstellen wordt er weer iets veranderd waardoor het niet doorgaat. wilders heeft wel mijn stem.

Emigreren

Weinig. Aangezien hij met iemand moet regeren en dat zullen ze allemaal weigeren. Mocht het toch gebeure, dan iets met een glas, een plas en alles blijft zoals het was. (helaas).

Gewoon ademhalen. Misschien dat hij sommige puntjes wel bij zijn naam noemt en er iets aan doet.. Dan maar hopen dat hij na 2 jaar weg is en links niet aan de macht komt om weer 6 jaar om de problemen heen te draaien en ze te vergroten...

Ik - in dit land geboren, opgegroeid, geschoold, belasting betalend, en voor het rijk werkend - wacht rustig af tot deze meneer zijn zin doordrukt om de dubbele nationaliteit te verbieden. Dan lever ik mijn Nederlandse paspoort in, omdat ik die ander grondwettelijk niet mag opgeven. Buiten dat zal voor mij persoonlijk weinig veranderen, tenzij de PVV een absolute meerderheid krijgt, en dat zie ik niet zo heel snel gebeuren.

Ik hoop echt dat het nederlandse volk verstandig zal stemmen, mocht het zover komen...

emigreren

Heel veel lachen, denk ik. Hij lijkt mij nog gekker dan Berlusconi. Verder zal er weinig veranderen, de huidige regering zit al vast met handen en voeten aan afspraken uit het verleden en belangengroepen, dat zal onder hem niet veranderen.

Dubbel liggen van het lachen. Ik ben echt benieuwd of het hem lukt MP te zijn - worden lukt vast wel als hij de kiezers nog verder gek maakt, maar van het regeren maakt hij ongetwijfeld zo'n zooi dat er snel herverkiezingen komen. En dan beseft iedereen dat we met de andere, 'gevestigde' partijen, die met hun maatregelen niet achter elk populistisch gegil aanrennen, nog niet zo slecht af zijn. Het is natuurlijk wel zo dat in zo'n situatie NL de MP krijgt die het land zelf gekozen/verdiend heeft. Zullen de mensen dat beseffen als het niet gaat zoals ze willen?

Ik woon al in het buitenland en zal dan nog minder haast hebben terug te keren. Problemen benoemen is één ding (en dat kan hij goed), maar oplossen is echt iets heel anders.

Ik hoop niet dat het zo ver komt want ik vind Nederland een erg mooi land om in te wonen. Maar als Wilders premier wordt dan zijn alle waarde die ik mooi vind in Nederland (onze tolerantie, onze vrijheid van religie, etc..) in een klap vernietigd. Ik zal dan een serieuze overweging maken om Nederland te verlaten voor een land waar die waarde nog wel hoog staan (Zweden of Noorwegen of iets dergelijks) en als ik het niet verlaat zal ik heel hevig demonstreren. Als Wilders premier wordt ben ik niet meer trots op Nederland!

Ik ga genieten van het politiek theater wat zich vervolgens gaat afspelen, want het zal 'm denk ik niet lukken een kabinet te vormen. En zelf als het 'm lukt verwacht ik dat het niet lang zal stand houden. Vervolgens ga ik nauwgezet de eerstvolgende verkiezing volgen als alle partijen beoordeeld worden op hun prestatie in het theater.

Ik denk dat ik dan zelf de politiek maar inga, en zelf probeer MP te worden! Dan komt er tenminste nog wat goeds van terecht.

Emigreren

Grappig 24 antwoorden zonder dat er iemand is die het in hem ziet zitten.... Dan vraag je je toch af waarom meneer virtueel op zoveel zetels staat. Mijn gok is dat mensen niet durven toe te geven dat ze op hem willen stemmen, behalve in de anonimiteit van het stemhokje. Ik voor mijzelf kan zeggen dat ik het allemaal met interesse ga volgen. Heel veel slechter dan wat er nu zit kan het toch ook niet worden.

Twee opties: 1. Emigreren 2. Wachten op een actie van een gek Maar... Hij zal nooit premier worden, geen partij die dat toelaat. en... kijk wat er met Fortuin gebeurde, die dreigde premier te worden. Niet om dat goed te keuren, maar dat was geen toeval.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100