Stel mars word leefbaar verklaard, wie is er dan de baas?

Wie wordt er dan president? Wie bepaald dan op welke plek en hoeveel land ieder krijgt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In het ver vereleden liepen er mensen op deze aardbodem rond die ergens vier stokjes in de grond staken en daarna riepen... "Deze grond is van mij" als de rest die erom heen stond hard had gelachen, de stokjes uit de grond had getrokken en had gezegd kom we gaan een biertje drinken..... dan had deze wereld er anders uit gezien. Maar nee iedereen om hem heen ging als razende stokjes neerzetten.. Denk niet dat er iets veranderd is de laatste jaren.. maar waar halen we het recht vandaan iets te claimen wat niet van ons is. Zoals chief Seatlle (opperhoofd van de indianen) ooit zei tegen een Amerikaanse president die het land van hun wilde kopen: " Hoe kan ik u het geluid van de vogels verkopen, het groeinde gras, de kleur van de bloemen of de bizon die rent over de prairie?"

Ik vermoed dat dit in samenspraak gaat met de lui die de missie financieren om er te komen.... ;-)

Hij die Mars leefbaar verklaart, en niemand anders... En van mij mag hij er dan meteen maar bewijzen dat hij gelijk heeft, doei doei... Toegevoegd na 8 minuten: Mars is Nuts, allemaal hetzelfde...

alles wordt van amerika , of tewel : NASA. Maar we zien het van zelf wel :) ik denk dat het nog niet besproken is.

Ik denk diegene die mars leefbaar heeft gemaakt.

De gene die er als eerste is...

USA Die zijn die eerst op mars zijn geweest he,

De gene die het ontdekt heeft dat dit mogelijk is. Dus waarschijnlijk word dat Amerika / NASA. Maar ik zie het eerder gebeuren dat de maan word bewoond NASA heeft al woningen ontworpen zodat je op de maan zou kunnen wonen. Alleen voedsel voorziening is een probleem. Hier vind je een interessant stuk over op de maan wonen. http://www.xs4all.nl/~carlkop/specials/maanwoon/maanwoon.html

In eerste instantie degene die er het eerst een hek omheen zet, vermoed ik zo maar eens. Waarschijnlijk met bewaking...

Je kunt iedere planeet wel leefbaar verklaren,maar daardoor is een planeet nog niet leefbaar! Om een planeet te terraformeren is er onzettend veel tijd geld en materieel nodig en natuurlijk mensen. Als het al mogelijk zou zijn,zullen degenen die het werk verrichten er waarschijnlijk de baas worden. Ik geloof niet dat één land in staat is om zulke kosten te dragen,dus zal het uitdraaien op een samenwerkingsverband tussen meerdere landen. Die zullen dan onderling de mooie baantjes verdelen.

Dat wordt dan ongetwijfeld een internationaal domein zonder eigenaar. Net zoals de Noordpool. Rusland probeert weliswaar een deel te claimen van de Pool, maar dat is nog niet gelukt.

Degene die er het eerste een bemande vlucht naar mars uitvoerd. Waarom zouden we zelfs naar mars toe willen gaan? Er is nog zoveel te ontdekken op aarde. Er worden nog steeds "dieren" ontdekt in de wildernis en in de zeeën.

Heel interessante vraag! Op aarde is het zo dat degene die een land of een gebied dat nog van niemand is de staat die het ontdekt en die hier feitelijk gezag uitoefent deze het land kan toeëigenen. Maar in de praktijk geloof ik niet dat er nog van deze gebieden zijn op aarde. Delen van de ruimte mogen op dit moment echter nog door geen enkel land worden opgeëist en is open voor gebruik door alle staten, maar alleen vreedzame doeleinden overigens. Dus hier zijn simpelweg nog geen regels over. Mocht het in de toekomst zo zijn dat een bepaalde planeer leefbaar wordt verklaard en één land wil het opeisen, dan zullen hier nieuwe verdragen voor moeten ontworpen.

Daar gaan ze dan toch gewoon een oorlogje voor voeren , wat dacht je?

Waarschijnlijk gaat Balkenende meteen solliciteren!

Degene met het meeste geld in samenwerking met de kapitein van het ruimteschip.

In 1967 is de 'Outer space treaty' door 62 landen geaccepteerd. Hierin is afgesproken dat de maan nog enig ander ruimtelichaam binnen ons zonnestelsel geen eigendom kan zijn van een land. Dit zorgt ervoor dat het maritieme recht van toepassing is, tot andere wetten worden afgesproken. Oftewel, wie er als eerste is bezit dat stukje land. Dus bouw jij een hek om een kilometer mars land dan is dat van jou.

Bronnen:
http://www.popularmechanics.com/science/ai...

Ik hoop Obama!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100