Wie betaalt de proces- en advocaatkosten in de zaak Wilders?

Zaak Wilders

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als het hier bij blijft dan betalen wij die; Brams collega, strafrechtadvocaat Gerard Spong, heeft het antwoord: 'De staat betaalt'. Ofwel de Nederlandse belasting betaler. 'Dan moet u er wel van uitgaan dat er een onherroepelijke uitspraak wordt gedaan en dat de heer Wilders in het gelijk wordt gesteld'. zegt Spong. 'In dat geval kan de heer Wilders de Amsterdamse rechtbank vragen of zijn proceskosten worden vergoed'. Niet in alle gevallen worden de kosten vergoed. 'Als er sprake is van een excessief uurtarief, dan kan de rechtbank besluiten om niet te betalen', zegt Spong. 'Ik denk echter niet dat Bram dat doet. Mijn uurtarief van 450 euro werd in in elk geval bij de Amsterdamse rechtbank probleemloos aanvaard'.

Bronnen:
http://www.ftm.nl/original/betaalt-de-bela...

Als belastingbetalers, de maatschappij.

Wij de belasting betalers denk ik .

Dit las ik bij de vraag wie Dhr Moskovich betaald: Geert Wilders wordt gesponsord door verschillende mensen vanuit het buitenland. Ook vanuit Amerika. Hij ontvangt daar dus heel veel geld van. Dit zijn mensen die achter hem staan. Ze zijn het eens met zijn ideeen. Laatst was Geert ook uitgenodigd in Amerika tijdens 9-11. Hij was uitgenodigd door de sympathisanten. Dus deze mensen betalen mee aan zijn proces en niet de overheid, wat de meeste hier denken.

Waarschijnlijk wij--> de belasting betalers. op de radio zeiden ze dat Wilders niets meer hoefde te betalen omdat hij niets het vrijheid vN meningsuitting was etc. dus als hij niets hoeft te betalen houdt hij dat geld wat hij uit het buitenland krijgt toch ook lekker in zijn eigen zak lijkt mij? want hij is degene die het krijgt en die niets meer hoeft te betalen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100