Waarom geloven mensen alles wat de regering ons voorspiegelt?

Mensen moeten echt hun ogen open gaan doen en inzien waar de regeringen mee bezig zijn...
Het is een grote poppenkast

Toegevoegd na 2 dagen:
http://video.google.nl/videoplay?docid=2025737815077941161

Weet jij het antwoord?

/2500

Wij geloven echt niet wat de regering ons voorspiegelt.Ik weet dat er enorm gemanipuleert word en ze denken vaak alleen aan hun eigen portomonee.Ze hebben de boeren het leven en werken onmogelijk gemaakt en ons opgezadelt met de vreemdelingen die een hoop ellende veroorzaken.Uitzonderingen daargelaten.

Alles draait om macht en geld in deze wereld. Geen enkel mens is te vertrouwen, en dus zeker menselijke regeringen niet.

Of we geloven, weet ik niet. Maar wij volgen de leiders. Die zeggen wat we moeten doen. Daar kiezen we de leiders voor. Ik snap dat jij waarschijnlijk ook niet kiest, geeft niet, maar wil jij iemand zijn die beslist of ons leger ingezet moet worden. Nee? Iemand moet het doen. Die kiezen we met zijn allen. We zijn nog steeds kudde dieren, die willen nu eenmaal een leider. Of iemand wil de leider zijn. Maar in onze maatschappij kiezen we een leider. Er is bij ons geen dictator die de baas is. Of wil je liever alleen zijn? Dat kan hoor.

Waar baseer je complottheorie gedachte op (onderzoeken, cijfers..)? En verder, JP is toch eerlijk? ;P

wat wil je nu eigenlijk vragen?je bedrijft propaganda verpakt in een vraagvorm maar wil geen antwoord omdat je schijnbaar ervan overtuigd bent dat het een poppenkast is mensen geloven niet alles wat regeringen beweren maar ook niet wat sommige malloten beweren die beweren dat wij allemaal marionetten zijn

Natuurlijk moet je anderen niet geloven. Niemand moet je geloven. De waarheid zoals jij die graag zou willen zien bestaat niet want truth is in the eye of the beholder. Los van het feit, dat politicie en religieuzen liegen alsof het gedrukt staat. Een paat mooie kreten: Kranten die zeggen dat ze onafhankelijk zijn, vertellen alleen niet van wie ze afhankelijk zijn. Al is de Volkskrant nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100