Waar kan ik "vormpjes" kopen om op blanco T-shirts bepaalde dingen te tekenen met een stift met onuitwisbare zwarte inkt?

Hallo,

ik heb net een stift gevonden (onuitwisbare zwarte inkt) waarmee je op T-shirts en dergelijke kunt tekenen, nu vroeg ik mij af of er ook zo'n dingen bestaan waar je bepaalde voorwerpen (vormpjes) makkelijker kunt tekenen op een T-shirt?

www.makroshop.be/nl/papierwaren/schrijfgerief/merkstiften/RM_762203/artline-kleding?keywords=kleding

Ik hoop het althans van wel want wil zo iets proberen...

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij veel kantoorzaken en ook veel teken/knutsel winkels.

Daar kun je allerlei vormpjes voor gebruiken. Ook vormpjes die bedoeld zijn voor het bakken van cakes, bijvoorbeeld. Bij de Xenos, vormpjes in de vorm van letters, van hartjes, van allerlei dingen. Ook kun je sjablonen gebruiken. Die kun je zelf maken van karton: Knip een vierkant, een rechthoek, een circel, een ster.........en ga die omtrekken met je stift. Of koop sjablonen in een hobbywinkel. Of gebruik wat je in huis hebt: voor een cirkel gebruik je een beker of glas, voor een klein rondje een knoop of een euro. http://plazilla.com/zelf-een-t-shirt-beschilderen De T-shirts kunnen het beste van tevoren gewassen en gestreken worden en om een stevig stuk karton evt. met plastic folie gespannen worden met spelden, afplaktape of leukoplast. Ook allerlei kleurplaten kun je als "vorm" gebruiken: trek de kleurplaat over met carbonpapier of grafietpapier. http://www.faqvoorouders.nl/samendoen.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100