Wat is de makkelijkste te maken origami?

Ik moet vrijdag een origami voor de klas voordoen en daarna moeten een aantal mensen dat na doen, Wat is dan het makkelijkste om voor tedoen? (Proefwerk Nederlands, Instructies geven)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is niet de makkelijkste maar moeilijk is hij zeker niet en ieder heeft zo'n bootje wel eens gemaakt Thuis even 2 keer proberen en dan doe je dat vrijdag met je ogen dicht. Toegevoegd na 9 minuten: Maar nu met Nederlandse tekst, nog makkelijker.

Bronnen:
http://kids.flevoland.to/knutselen/origami...

Het hemd van de kapitein. Dat ontstaat als je na het vouwen van een bootje de voor- en de achterboeg er afscheurt. En dan vertel je ondertussen het verhaaltje erbij dat het schip verging. Het hemd was het enige dat overbleef. Als je het gescheurde bootje openvouwt zie je de vorm van een hemd!

1,2,3,4 hoedje van, hoedje van 1,2,3,4 hoedje van papier. Benodigdheden: Een stuk stevig papier (liefst gekleurd) 1. Vouw het vel papier dubbel. 2. Vouw de beide hoeken naar het midden. 3. Vouw beide onderste gedeeltes ieder apart naar boven. 4. Vouw nu de hoekjes om. En zie: nu heb je een "Hoedje van Papier" Toegevoegd na 1 minuut: http://kids.flevoland.to/knutselen/origami.shtml

Kraanvogel is volgens mij de eerste in het origami boek. Zal vast op internet wel een voorbeeld van staan. Heb deze zelf in groep 6 gehad van de lagere school. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100