Wat is de beste gratis online vertaalsite?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

www.vertalen.nu

Bronnen:
www.vertalen.nu

www.mijnwoordenboek.nl is een goede start. Een vertaalsite ken ik helaas niet.

AltaVista - Babel Fisch Of dat dit de beste is weet ik niet, maar tot voor kort was die nog steeds gratis... Toegevoegd op 13-05-2009 21:58:35 En niet geheel onbelangrijk: Je kunt gewoon hele stukken tekst in één keer vertalen...

Bablefish al worden de vertalingen gedaan door een computer en computers zijn over het algemeen niet erg goed in vertalen. Deze website is volkomen gratis en voor vertaalsites die door een computer wordt gedaan is bij nog redelijk accuraat. Vooral bij gezegdes kan het best hilarische resultaten opleveren. Drie maal raden wat het volgende Nederlands gezegde is (vertaal door bablefish): What you do not want that you do not do occurred that also another one.

Bronnen:
http://babelfish.yahoo.com/

Ik gebruik zelf altijd gewoon de vertaalfunctie van google. Werkt redelijk goed! Ik weet niet of het de beste is maar hij wordt wel gelijkelijk beter, omdat het een "lerend" systeem is. Toegevoegd op 13-05-2009 21:59:09 http://translate.google.nl/

Bronnen:
http://www.google.nl/language_tools?hl=nl

Ik gebruik de vertaalsite van Google. Een prima tool die je kunt gebruiken voor langere stukken tekst. Je kunt zelfs een gehele website laten vertalen in de meest voorkomende talen. Ik heb er goede ervaringen mee.

Bronnen:
http://translate.google.nl/

Ik kijk altijd op deze site. je kan teksten vertalen en complete websites. wel regelmatig een misser, maar als je de taal zelf wel een beetje beheerst kom je er wel uit.

Bronnen:
http://www.worldlingo.com/