Hoe worden mijn uitspraken beroemd?

ik heb inmiddels een aantal uitspraken staan en hoor van sommige mensen dat ik goed kan spreken/schrijven. (wat leidt tot mooie uitspraken) hoe kan ik ervoor zorgen dat veel mensen dit horen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Door ze in een boek te schrijven, dat te laten uitgeven, en je dan in een televisieprogramma laten uitnodigen om eruit te citeren. Vooral De Wereld Draait Door is daar een goeie ingang voor. Maar of dat gaat lukken, is de vraag. Op de een of andere manier moet je zien op te vallen.

op twitter zetten, tegen je vrienden op school zeggen,

Maak een leuk filmpje voor You tube, zet ze op twitter, face book.

gebruik maken van social media, hyves/facebook/twitter. of een afbeelding maken met de tekst en deze beschikbaar maken voor internet, google bv dat als je een uitspraak hebt over mars dat mensen deze vinden als ze een afbeelding van mars zoeken bij google afbeeldingen.

Pamfletten plakken, zo is Loesje ook begonnen. Maar je kan ook meeschrijven aan haar nieuwe boekje.

Bronnen:
http://www.loesje.nl/

Je uotspraken moeten iets hebben waardoor ze blijven hangen. Daar zijn legio ideeen en theorieen over, die onderzocht en bewezen zijn. Lees er eens een leeswijzer, stijlboek o.i.d. op na; daar staan fantastische voorbeelden in. Denk aan: korter werkt beter (dus een zin van 3 regels met een opmerking erin tussen haakjes werkt niet); of: rijm werkt. Weet wie je werk leest en sluit bij hun beleving aan. Nu ja, etc etc etc... gewoon ff googlen op 'schrijfstijl' ofzo, scheelt al een slok op een borrel.

Door ze korter, kernachtiger en meer to the point te maken!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100