Goede vertaling van?: You need a design document. And you need to produce it using a process that doesn't kill your desire to actually write the story

Graag naar het nederlands :)..

You need a design document. And you need to produce it using a process that doesn't kill your desire to actually write the story.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je hebt een ontwerpplan nodig. En je moet dat maken door een werkwijze te gebruiken die niet jouw wens om werkelijk het verhaal te schrijven ondermijnt. Vrije uitleg van wat ik denk dat bedoeld wordt: Jij wilt een verhaal gaan schrijven. Dan moet je eerst bedenken welk schema je gaat gebruiken om het verhaal daar omheen te schrijven. Maar wel op zodanige manier dat je erdoor geïnspireerd wordt, in plaats van geblokkeerd.

Je moet een document maken. Je moet het maken met een proces dat jouw wens niet dood om een verhaal te schrijven. Ben niet de beste in engels maar dit kon ik er van maken, ik neem aan dat het om een spel gaat?

Bijna goed. Er staat: Je hebt een ontwerp document. En je moet het produceren/uitgeven waarbij je gebruik maakt van een proces dat je wens om een verhaal te schrijven niet dood.

Wat je nodig heb is een ontwerp document. En die heb je nodig om dat op te maken, gebruik hiervoor een proces dat niet de lust bederft om daadwerkelijk een verhaal te schrijven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100