ik heb moeite met frans kan iemand mij vertellen of er een site is waar je GRATIS franse les kan volgen voor beginner????

Weet jij het antwoord?

/2500

dat weet ik zo niet maar als je woordjes wilt leren en jezelf wilt overhoren kun je dat doen op www.wrts.nl en dan kun je daar zelf dingen invoeren en jezelf overhoren:)

Les bestaat denk ik niet maar als je woordjes moet leren is wrts heel handig dan voer je de woordjes in en kan je ze oefenen die site is www.wrts.nl het geeft ook een cijfer

Als je wel Engels kunt verstaan, is het onderstaande YouTube-kanaal superhandig! Allerlei duidelijke, overzichtelijke filmpjes.

Bronnen:
http://www.youtube.com/imagiers

Ik heb even gegoogled en heb een aantal handige site's gevonden: http://www.leren.nl/rubriek/talen/frans/ http://www.intercambio-es.com/nl/nl/franse_grammatica_lessen.php http://www.kinderpleinen.nl/showPlein.php?plnId=809 http://www.allysatis.org/ficheeleve/eleve.php?lang=13&langaff=48 http://www.allysatis.org/ficheeleve/eleve.php?lang=13&langaff=48 http://www.woordjesleren.nl/books.php?category=2&description=Frans Veel succes met je Frans! als deze site's niet helpen moet je even googlen, dan vind je ZAT site's ;)

Het prettigst vind ik zelf LiveMocha, een site waarop je ALLE talen kunt leren, gratis, en contact kunt leggen (schrijven en spreken) met mensen die de taal van geboorte spreken of ook leren. Het enige dat je nodig hebt is een koptelefoon met microfontje (kost een drol bij de Action ofzo). Het enige NADEEL is dat je niet alle talen kunt leren vanuit het Nederlands ; een flinke basiskennis in een andere taal is dus vaak wel aan te bevelen, hoewel het ook veel met plaatjes werkt.

Bronnen:
http://www.livemocha.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100