Waar kan een dichter het beste zijn bundeltje uitgeven, en hoe?

Wordt mijn eerste. Ik heb geen idee hoe het in z'n werk gaat, en ben erg slecht in ondernemen. tot overmaat van ramp, gaan vrienden van me met mijn teksten aan de haal, omdat ik er niets mee doe. (met toestemming) Wil toch zelf een boekje samenstellen. Er zijn zo vreselijk veel uitgevers. wil niet belanden in een ver klein hoekje, maar verkopen. Stel dat het best aardig werk is. waar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dan zul je toch eerst zelf moeten investeren en het in eigen beheer uitgeven. Neem het heft in eigen hand. Boekenmaker.nl helpt iedere schrijver om zonder veel risico een boek uit te geven in eigen beheer. En dan ter verkoop aan gaan bieden in heel veel boekwinkels en zelf verkopen op braderieen en rommelmarkten, net zo lang tot je beroemd bent. Pumbo.nl biedt jou de mogelijkheid om je boek in eigen beheer uit te geven. Gemakkelijk én tegen eerlijke voorwaarden. En zo zijn er nog wel een aantal.

Hier. Kan je ons wat laten zien. Dan beoordelen wij op het goed is. Ben je net zo goed als Leo Vroman? Dan vind je wel een uitgever.

Bij het vinden van een uitgever, gaat het in eerste instantie vooral om contacten leggen. U kunt verschillende uitgevers materiaal van u sturen, zodat ze kunnen beoordelen, of het interessant voor hun is, om uw werk te gaan uitgeven. Verder kunt u aan uw naamsbekendheid werken, door werk voor te dragen bij poezie-avonden, door werk in te sturen naar tijdschriften of kranten etc. Daarnaast kunt u wellicht via bevriende dichters, die al wel een uitgevers hebben, in contact proberen te komen, met hun contactpersoon. Succes!

Dat klinkt als iemand voor boekscout. Zie www.boekscout.nl Lees de site en neem eens contact met hen op, makkelijker kunnen ze het je niet maken.

In deze tijden is het heel erg moeilijk om wat dan ook uitgegeven te krijgen.Gedichten staan jammer genoeg helemaal onderaan de ladder.Tenzij je een fenomeen bent of naambekendheid hebt zullen je gedichten helemaal niet worden uitgegeven, tenzij in eigen beheer.Het spijt me maar zo is het.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100