turks gedicht gezocht

ik zoek een gedicht in het turks, om mijn vriend duidelijk temaken dat ik verliefd op hem ben en van hem hou, wie helpt mij zo snel mogelijk hiermee, graag met vertaling!!!!!!!
Hij is hier pas twee jaar en nederlands is nog erg moeilijk voor hem, daarom wil ik iets speciaals voor hem doen,bedankt alvast

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Asjeblieft Toprak yagmuru bekler islanmak için, Yildizlar geceyi bekler parlamak için, Günes sabahi bekler dogmak için, Bende seni beklerim beraberolmak için....!!! Het zand wacht op de regen om nat te worden, De sterren wachten op de nacht om te schitteren, De zon wacht op de ochtend om op te komen, En ik wacht op jou om samen te zijn...!!!! ------------------------------------------------------- Hasret dolu gecelirim yanlizligim hiç bitmiyor bana senen askin gerek baska sevgiler yetmiyor nachten met gemis het alleen zijn is oneindig ik heb jou liefde nodig andere liefde is niet genoeg --------------------------------------------------------- gülü bir gün seni her gün güle sonluncaya seni ölünceye dek sevecegim een roos voor één dag jou elke dag ik zal houden van een roos voor één dag van jou voor altijd! ------------------------------- Bij de bron nog veel meer gedichtjes :)

Bronnen:
http://www.wereldwijzer.nl/showthread.php?t=34290

Kijk maar eens op deze site. Wellicht heb je er wat aan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100