Hoe zijn de gevangenissen in Peru?

Krijgt onze Joran het heel zwaar daar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De gevangenissen zijn daar erg streng. :S

Streng, slechte voorzieningen, slecht of geen voedsel, corruptie, mishandeling, veel intimidatie...

Heb er wel eens een programma over gezien, ziet er niet echt leuk uit nee.

volgens NOS-correspondent Marjon van Royen zijn de gevangenissen in Peru heel gevaarlijk. wie de gevangene is en wie de bewaker is zelfs soms onduidelijk en het recht van de sterkste geldt absoluut. kortom, zij die boevenstreken willen uithalen in Peru, bezint eer ge begint.

Volgens deze journalist, die er ooit geweest is, moet het ongeveer de hel op aarde zijn. De vraag of of dat erger of minder erg is dan de dood, waarvoor meneer voor zover wij weten naar alle waarschijnlijkheid minimaal twee keer verantwoordelijk is geweest.

Bronnen:
http://www.volkskrant.nl/binnenland/articl...

Ja, dat is daar geen pretje, moord en doodslag zijn daar de normaalste zaak v/d wereld, daarnaast zijn de voorzieningen daar zeer slecht, maar wat mij betreft is het niet "onze Jordan".

De kans dat hij met AIDS uit de gevangenis komt is groot. Mochten de beschuldigingen allemaal waar zijn dan is hij nu op juiste plaats

Hier kan je wat ervaringen lezen (zie bron). Ik hoop niet dat, mocht hij veroordeeld worden, hij niet al te veel heeft verdiend met z'n pokertoernooitjes, anders kan z'n leven er daar nog wel aardig luxe uitzien. Even in jail!

Bronnen:
http://www.gevangeninperu.nl/

Ik denk,dat ze precies zwaar genoeg zijn voor "onze"Joran. Als hij schuldig mocht blijken is dat ook wat hij verdient. De gevangenissen in Zuid Amerikaanse landen kun je beschrijven als zeer onaangenaam.

Voor een Peruaanse sloeber die uit honger en ellende drugs is gaan smokkelen, is het al een hel. Laat staan voor een Arubaans rijkeluiszoontje. Honger, verkrachting, angst, gebrek aan privacy, hitte, smerigheid, stank, overbevolking, agressie en geweld: Joran zal het zwaar krijgen. Voor een geesteszieke man geen prettige plek, maar hij is niet de enige. In Nederland zou het TBS geworden zijn. De hemel op aarde in vergelijking met de plek waar hij de komende 25 a 30 jaar zal gaan doorbrengen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100