Is er onderzoek gedaan naar de plaats waar "Atlantis" gevonden zou zijn in Google Earth?

Er zijn diverse mensen die claimen dat ze Atlantis gevonden zouden hebben in de oceaan naast Marokko. De perfect rechte vormen zou je het doen vermoeden. Maar is er na de vondst op Google Earth daadwerkelijk weleens onderzocht of er meer te vinden was op de zeebodem?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Atlantis wordt door een deel van de wereldbevolkiing gfezocht, en ja, hier worden ook satteliet beelden voor gebruik. Echter, Google earth is hier niet de beste methode voor. Experts gebruike google earth alleen als een leuk speelte. Voor echte analyse gebruik je de ruwe beelden die je van de nasa, esa kan kopen of krijgen en welke veel mneer informatie geven dat de jpg beelden die google earth je voorschoteld. GE is een leuk ding om rond te kijken. Niet voor wetenschappelijke analyses. Hiervoor is de data te veel gecomprimeerd en zijn bruikbare golflengtes afwezig.

Google Earth was het toch Niet Goochel Earth... Atlantis is toch gezonken... Dus is niet meer... Er zal best onderzoek naar gedaan zijn, maar ik zeg je Atlantis is nog nooit opgevist...

Ja dat heet de Canarische Eilanden is is reeds langer bekend...

Google Earth is een speeltje, voor serieus onderzoek worden er meer geavanceerde methoden gebruikt. Er is wel onderzoek gedaan naar Atlantis, maar een antwoord heeft de wetenschap nog niet. Ik heb eens een documentaire gezien waaruit bleek dat Atlantis zowel, Griekenland, de Canarische Eilanden, Zuid-Amerika, Antarctica en Cuba zouden kunnen zijn. Sommige onderzoeken wijzen echter uit dat het fictief was, dus uitsluitsel is er nog lang niet en zal er misschien ook wel nooit komen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100