Wat betekent de uitdrukking "elk huisje heeft zijn kruisje" precies?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

dat je je moet realiseren dat iedereen wel een probleem of verborgen verdriet heeft. het gras aan de overkant lijkt misschien wel groener, maar dat hoeft beslist niet zo te zijn.

Er mankeert overal wel iets.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_Ned...

Achter iedere deur verschuilt zich persoonlijk leed. Maar ieder persoon zonder uitzondering heeft zijn persoonlijke problemen.

In elk gezin komt wel iets voor dat moeilijk is of verdrietig maakt.

Dat er overal wel wat is. Nergens is het perfect

ieder gezin is inperfect leuke uitdrukking maar je moet je wel realisren dat het kruis van een gezin lijdend onder een alcohist die ook is mishandeld niet in verhouding staat tot het inie minie kruisje van vale kindertjes in het gooij: waarrrrrr is papa nou weer? nog meer centjes verdienen?, ik wil hem graag mijn vierrrde pony laten zien, wat moet ik lijden onder de absentie van mijn papa omwille van mijn dure smaak. dit laatste kan iets gecharceert zijn. maar je begrijpt de uitdrukking is onzin Toegevoegd na 1 minuut: die ook is mishandeld moet ook mishandeld zijn.

De uitdrukking betekent dat iedereen zijn eigen leed te dragen heeft. Dat niemand wordt overgeslagen, als de ellende wordt uitgedeeld. Valt in dezelfde categorie als Sinterklaas, Paashaas en de haalbaarheid van een kabinet met de PVV.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100