Bestaan er boeken voor jongens, die gaan over verkering (en alles wat daarmee te maken heeft)?

Ik ben een jongen van 16. Ik ben verliefd op een meisje. Nu zoek ik een boek over liefde voor jongens, maar het moet gaan over meisjes.

Ik zoek dus geen boek over seks, maar wel een boek over:

Hoe meisjes zijn.
hoe je het best kan vragen.
wat je vooral niet moet doen
ENZ.

Dus een informatief boek over verkering vrageb/hebben met een meisje, voor jongens.

Weet jij het antwoord?

/2500

wat goed+1 dat je deze vraag stelt. voor zover ik weet is er geen boek... ik ga wel even verder op zoek... Toegevoegd na 2 minuten: kijk ook even hier http://www.jip.org/lan/docs/sex_alg.html Toegevoegd na 3 minuten: http://www.leerlingen.com/liefde/vraaghet.php?date=2010-1 lijkt me ook zeer informatief... Toegevoegd na 4 minuten: en hier vindt je allerlei boeken over jouw item http://www.google.nl/search?q=verkering%20enzo&oe=utf-8&rls=org.mozilla:nl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&tbo=u&tbs=bks:1&source=og&sa=N&hl=nl&tab=wp Toegevoegd na 5 minuten: enne: wees lief voor jezelf en voor haar! suc6.

Zulke boeken zijn er wel. Er is een uitgeverij die zich speciaal met jeugdboeken op dit terrein bezighoudt, maar ik ben de naam vergeten. Wat ik in mijn eerdere beantwoording al zei: ga gewoon eens naar de bibliotheek, zoek bij de onderwerpen: gezondheid en sexualiteit. Sexualiteit is een veel breder begrip dan alleen maar de lichamelijkheid, maar het is ook de aantrekkingskracht en de fantasie, de beleving van het verschil jongens-meisjes. In de jeugdbibliotheek is er mogelijk een categorie liefde. Het is heel goed om te lezen. Je vergelijkt jouw gevoelens met die van anderen en leert alles beter onder woorden te brengen. Zelf heb ik er veel aan gehad. Maar de boeken die ik toen las.... ik weet niet, te traag, te omsluierd. Kijk maar eens rond in de bibliotheek, je vindt vast iets.

Ga eens naar de bieb en lees een paar tina's [evt. verstoppen in de donald duck :-) ] Hierin vindt je heel veel informatie over hoe meisjes denken. en waar ze voor vallen. Vooral de 'hoe ben jij?' quizen zijn ERG informatief.... Oh!! Je bent 16 dan is de viva of de GIRLZZ een beter optie...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100