Wat zijn de mooiste drie boeken die je ooit gelezen hebt?

En waarom?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1. Spijt 2. Echte mannen eten geen kaas 3. Chatroom xx13jarigmeisje

Vuil Spel, De Broederschap en De Engelieren... Toegevoegd na 1 minuut: O ja... Vuil Spel is van David Baldacci De Broederschap is van John Crisham De Engelieren is van Stephen King Toegevoegd na 3 minuten: En het waarom ook nog vergeten... Eigenlijk gewoon omdat het je gewoon echt zou kunnen overkomen. En het bijna geloofwaardig en realistisch maakt...

Ik hou het bij één boek. De Profeet van Kahlil Gibran. Omdat het een fantastisch boek is dat boven alle godsdiensten staat en alle andere "heilige" boeken overbodig maakt. Als tweede, derde en verder, de ander boeken van dezelfde schrijver.

Snowflower, omdat dit boek heel erg ontroerend was. Het opgroeien, vriendschap en vertouwen. Kinderen uit de hemel, over kinderen die jong zijn overleden, erg emotioneel maar voor mij zeer waardevol en uitleg over reincarnatie. De gesprekken met God, waarin dit helemaal los staat van de bijbel, en heel veel uitleg krijgt, en je dus dingen helemaal los kan zien van elkaar.

* Door licht verbonden Iedereen die dit boek leest, zal geconfronteerd worden met zichzelf, en daar iets mee kunnen doen. * U wordt gedragen door onze liefde Het is een uniek boek, want het is een grote rondleiding 'aan de andere kant' * Dolende zielen worden gered Het zijn geen verloren zielen, of verdwaalde zielen, hun gids weet waar ze zijn. Dit is een schitterend boek, wat vooral je ogen opent hoe het nou werkelijk zit, met die zogenaamde spookverhalen. Deze drie boeken zijn van Loes van Loon. Het zijn mijn lievelingsboeken, ze lezen gemakkelijk en zoals zij zegt "ik schrijf in begrijpelijke mensentaal"

Als S.F. en Fantasy liefhebber is voor mij de absolute nr 1 "in de ban van de ring (Tolkien ) waarvan de verfilming ( hoe mooi ook) slechts een zwakke afspiegeling is, verder is "Duin" heel mooi ( Frank Herbert) en de Foundation serie van isaac asimov ook geweldig asimov is voor mij trouwens mijn absolute favoriete schrijver op grote eenzame hoogte naast Tolkien.......:)

1. Het dagboek van Anne Frank - pure onschuld in een vreselijke tijd... 2. De complete Wallanderreeks van Henning Mankell - Spanning, niet weg te leggen en een hoofdpersoon waar je van gaat houden in een prachtig omschreven Zweeds landschap... 3. (sorrie, weer een reeks) De Harry Potter reeks- Fantasie, spanning en boeiende hoofdpersonen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100