Gewoon boek of een e-book schrijven?

Ik wil een boek schrijven, maar nu met de e-books op komst. Wat is het verschil met de e-book? Wat kun je het beste doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De tekst in een e-book en een papieren boek is exact gelijk. Alleen bij een e-book staat de tekst in een bestand en bij een papieren boek op papier. Dus maakt het nu nog niet uit wat voor een soort boek je gaat schrijven. Het belangrijkste is dat je eerst je boek gaat schrijven, vervolgens een uitgever weet te vinden en dan samen besluit om je boek als e-book, of als papieren boek of als beiden uit te geven. Als het je niet lukt om een uitgever te vinden, kun je altijd nog besluiten om een e-book uit te geven. Dat kost aanzienlijk minder en komt in feite neer op het maken van een pdf van je tekst.

in feite zijn de boeken hetzelfde en is je verhaal in zoveel analoge als digitale boekvorm uit te geven. Met andere woorden: zowel in papiervorm als in e-book vorm. schrijf eerst lekker je boek en kijk of je een uitgever kan vinden. dan kan je met die uitgever overleggen hoe je het boek gaat uitgeven/distribueren. Toegevoegd na 4 minuten: hm, peppie was me net voor :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100