Ik ben een boek aan het schrijven voor de eerste keer. Ik ben pas 13 dus ik heb weinig ervaring. Weten jullie misschien wat tips??

Alvast BEdankt!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat leuk dat je al een boek aan het schrijven bent op zo'n jonge leeftijd. ik ken een uitgeverij die boeken uitgeeft voor kinderen. dat is de bovenste site. de onderste site staan schrijftips veel succes!!!

Kijk eens op nl.wikihow.com...succes, laat me weten wanneer het af is! Toegevoegd na 22 seconden: www.nlwikihow.com Toegevoegd na 2 minuten: www.wikiHow.com...oef........

met deze software kom je wellicht een hele eind de site is wel in het engels en het programa ook maar je kunt de taal veranderen in het nederlands hij is nog gratis ook succes

Bronnen:
http://www.spacejock.com/yWriter5.html?yWriter5

Goede vraag en leuk initiatief! Zorg dat je niet zomaar gaat schrijven maar maak een plan waarin je de personen beschrijft en alle details van het verhaal. Zorg dat je niet opgeeft maar blijf proberen, het is goed mogelijk dat je niet tevreden bent over je verhaal zorg er dan voor dat je niet opgeeft en probeer het gewoon opnieuw. Ook heb ik weleens gehoord dat je niet steeds moet teruglezen wat je geschreven hebt omdat je dan te kritisch gaat kijken en nooit een verhaal afkrijgt. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100