Waar kan ik een recensie van het boek de "Vliegeraar" vinden?

Ik heb al een tijd op het internet gespeurd, maar nog geen enkel recensie gevonden waarvan ik kon zeggen "dat is een recensie".

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In de bibliotheek zijn veel recensies te vinden. Ze hebben vaak een literom waar alles in staat. Ik zou het even bij jouw bibliotheek navragen.

Je kan kijken op google en dan bij boeken. Dan kun je ook vaak nog een deel van het boek lezen. De meeste boeken staan daar wel.

als je googled op boekbespreking vliegeraar, vind je heel wat. sorry, heb problemen met het plaatsen van een link.

Zie bron Toegevoegd na 3 minuten: Het boek heet eigenlijk 'the kite runner' Het is vertaald vanuit het engels.

Bronnen:
http://www.google.nl/search?source=ig&hl=n...
http://www.scholieren.com/boekverslagen/25698

Www.bol.com Www.bruna.nl Www.selexyz.nl Toegevoegd na 1 dag: Bij BOL geven ze ook de biblion-recensie (www.biblion.nl). Dat is wel een "professionele" recensie: De welgestelde Amir en maatje Hassan, zoon van huisbediende Ali, hebben rond 1975 een mooie jeugd in de Afghaanse hoofdstad Kabul. Ze doen mee aan de vliegerfeesten, genieten van westerse invloeden, weten van de heersende politieke en culturele verhoudingen. Maar er gaat tussen Amir en Hassan iets heel erg mis en zij verliezen elkaar uit het oog. Na de Russische inval in Afghanistan (1980) vluchten vader en zoon naar de VS, waar ze een nieuw leven opbouwen. Amir gaat studeren en vindt de vrouw van zijn dromen. Maar alles verandert als een vroegere huisvriend hem in 2001 vraagt naar Pakistan te komen. Dan breekt de hel los. Geheimen worden prijsgegeven en via het nu vreselijke Kabul, waar de Taliban hun schokkende praktijken uitoefenen, keert een bijna gebroken Amir terug naar Amerika. De in Kabul als zoon van een diplomaat geboren, in 1980 naar de VS geemigreerde schrijver heeft een prachtige roman geschreven, waaruit zijn bevlogenheid voor het 'oude' Kabul blijkt en zijn afschuw van de verschrikkingen van het Taliban-regime. Uitstekend opgebouwde, spannende en mooi in het Nederlands vertaalde roman. Paperback; vrij kleine druk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100