Hoe kan men aan zelf bereidde chocolademousse een sterke koffiesmaak toevoegen?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Zitten er vitamines in gekookt fruit? Of zijn deze eruit gekookt?
Kun je boomstammetjes frituren? Zo ja? Op welke temparatuur en hoe lang?
Ik gebruik vaak santan een een gerecht. Dan wordt het vruchtvlees van een verse kokosnoot geraspt, in water geweekt, uitgeknepen en het vocht wordt samen met het gerecht gekookt.
Hoe maak ik nu kokosmelk om te drinken of een smoothie van te maken zodat het smaakt zoals kant en klare kokosmelk die je in de winkel kunt kopen (bv van Alpro)?
Iemand heeft voor mij een Bulgaars gerecht gemaakt van een moes van geroosterde aubergines en geperste knoflook. Maar hij weet niet zo veel van koken af. Hij wist dat er in dit gerecht veel knoflook zit en heeft er dus maar liefst anderhalve bol in gedaan, hihihi.
Moet ik het weggooien (zo sneu voor al zijn werk) of kan de scherpe smaak nog verzacht worden met de een of andere toevoeging?
Ik houd veel van knoflook maar dit is me toch echt te gortig.
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing