Hoe kun je zien of chocolade van goede kwaliteit is?
Ik snap wel dat je naar het merk kunt krijgen maar is bijvoorbeeld de grofheid ook een indicatie?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Ik snap wel dat je naar het merk kunt krijgen maar is bijvoorbeeld de grofheid ook een indicatie?
Hoe doe je dit zonder dat ze verbranden of raar krimpen? Moet je een bepaald soort rozijnen gebruiken en mogen ze gezwaveld zijn?
Hallo Mensen,
Wij hebben een combi-magnetron,
Alleen elke keer als ik iets bak dan verbrand het,
De bovenkant word helemaal zwart en de onderkant niet gaar.
Niet eens een beetje. Zelfs als ik bak op 40 graden.
Hebben jullie nog tips?
Alvast bedankt.
Ik wil risotto maken , men heeft mij ooit gezegd dat traiteurs deze al voor een deel klaarmaken , dan in ringen op bakplaat doen en dan in de oven verder afwerken. Klopt dit , of moet je dit steeds a la minuut maken?
De 1kg zakken in de supermarkt zijn veel te weinig.
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing