Wat doe je als je een grote pan soep gemaakt hebt en deze is te zout?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Ik heb een recept waar azijn in moet, maar ik heb geen azijn meer. Wel heb ik een fles droge witte wijn die al een half jaar open staat. Kan ik die als azijn gebruiken, of is het gewoon bedorven wijn geworden?
Ok, beetje rare vraag misschien maar ik heb vorige week spareribs in de oven gemaakt met een heel lekkere zelfgemaakte honingmarinade. Nu heb ik per abuis een flinke varkenslap over (ca. 225 gr.) die ik wel op dezelfde wijze zou willen bereiden om er voor bij de tv plakjes van te snijden. Hoelang moet zoiets dan in de oven (mits dit uberhaupt mogelijk is en niet te droog wordt oid)?
Toegevoegd na 3 minuten:
Ik bedoel dan eigenlijk iets van: Per zoveel gr/Kg x-zoveel minuten op ....graden oid.
Toegevoegd na 2 minuten:
Een goed recept voor lekkere spagetti.
ik heb al heel wat recepten geprobeerd maar nog geen enkele is echt een 8+ geweest.
misschien kent een van jullie een lekker recept.
Ik neem regelmatig uit de supermarkten bladen als 'Allerhande' en 'Boodschappen' mee, met recepten. Nu heb ik weer een stapel liggen, maar wil ik er eigenlijk alleen de recepten uithalen die me lekker lijken en de rest van het blad weggooien. Ook in andere tijdschriften staan vaak lekkere recepten die ik wil bewaren, ook vanwege de smakelijke foto's.
Wie weet een handige manier om deze recepten te bewaren?
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing