Waar kan ik online fotokalenders op glanzend papier maken?

Mijn vriendin en ik hebben foto's van onszelf gemaakt. Daar wil ik graag een wandkalender van maken waar de foto's goed op uitkomen, en daarom zoek ik een fotokalender op glanzend papier. Waar kan ik het beste een hoogglanskalender maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij Printing-1 kun je hoogglanskalenders maken. Het is heel eenvoudig en snel. Je kunt er ook fotoboeken, foto's op canvas en posters laten afdrukken... en het is ook helemaal niet duur.

Bronnen:
http://printing-1.nl/Kalender/

Bij Hema.nl

Voor de beste huidtinten zonder drukraster maak ik alleen gebruik van fotopapier. Het glimt minder dan een fotokalender met hoogglansafwerking, maar daar staat tegenover dat het vrijwel niet spiegelt. Fotokalenders op fotopapier hebben gewoon scherpere details en een “rustiger” beeld. En de extra kosten voor fotopapier zijn minimaal.

Bronnen:
http://fotoinsight.nl/

webprint.nl, heb ik goede ervaring mee en vaak hebben ze rond december leuke aanbiedingen.

Hema.nl Hebben we zelf ook weleens gedaan en is echt heel mooi geworden.

Daar zijn een heleboel mogelijkheden. www.pixum.nl Daar laat ik vaak foto's afdrukken: goede kwaliteit. www.albelli.nl http://www.trekpleister.nl/fotoservice/kalenders.html Er zijn er nog meer. Hier vind je een vergelijking van enkele aanbieders: http://www.fotovergelijk.nl/fotoalbum/127-Fotoboeken-maken-fotoalbum-prijzen.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100