Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat is metabole stress?

Het heeft als het goed is iets te maken met diabetes en er is een relatie met de koolhydraatinname die je aan moet passen op de metabole stress. De vraag is eigenlijk: Een relatie leggen tussen koolhydraatinname en metabole stress, maar omdat ik niet weet wat metabole stress is, weet ik ook niet hoe de koolhydraatinname moet worden aangepast.

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoals ik het hier lees is het een onbalans in je lichaam, meestal veroorzaakt door een verlaagd gehalte glucose. Dit komt nog wel eens voor bij mensen die willen afvallen, minder gaan eten en koolhydraten schrappen. De oplossing is zorgen dat je gebalanceerder gaat eten, ook koolhydraten dus. En vaak moet je ook wat meer gaan eten, om je lichaam weer te laten herstellen. Toegevoegd na 1 minuut: Metabole stress = tekort aan glucose, verlaging van de stofwisseling, je stopt met afvallen.

Bronnen:
http://www.nutralegacy.com/blog/general-he...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100