wat voor muziek maakt justin bieber

dat moet ik weeten voor school, en ik moet het weten en ik doen een project voor school

Weet jij het antwoord?

/2500

Justin Bieber maakt 'teen pop' Maar dat is natuurlijk maar een term he. Ik heb zo de indruk dat hij zichzelf verkoopt en niet de muziek

Bronnen:
http://rateyourmusic.com/artist/justin_bieber

Het antwoord dat ik de vorige keer op deze zelfde (verwijderde ??) vraag heb gegeven is indertijd verwijderd, dus dat zal ik niet herhalen. Hou het maar op commerciële tiener-pop zonder enige diepgang, die erg storend kan zijn voor de niet-geinteresseerde luisteraar. En dan met drie letters ;-)

De muziek van Justin Bieber valt onder een nog niet zo bekende muziekcategorie genaamd 'curly toes'. Er zijn nog niet veel andere artiesten bekend die in deze categorie vallen, dus dat is op zich best een hele prestatie te noemen. Een echte pionier in het vak dus.

Kwalitatief Uitermate Teleurstellende muziek, daar houd ik het op. Commerciële popmuziekseltjes zou je het ook kunnen noemen.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=LGl0uvonq9k

R&b/POP

Voor zover je dat geluid muziek wilt noemen: hij doet zijn best vrouwelijke tienerhartjes te veroveren door het voortbrengen van geluiden. Zonder bijbehorende foto schijnt het minder goed te werken dan met. Ik kan me trouwens niet voorstellen dat een serieuse school aandacht besteed aan het "zelfbenoemde" fenomeen Justin Bieber. Maar goed. Je kunt het geen hardrock noemen, geen Folk. Hou het maar op commerciele muziek, wat dan al snel het etiketje Pop opgespeld krijgt.

Muziek voor licht geestelijk gestoorden,ook wel non muziek genoemd.

Lelijk muziek

Dat is geen muziek. Oke, het zal wel een soort kinderpop zijn. Mijn nichtje van 12 zwijmelt bij hem....

Type op bol.com even zijn naam in en luister naar een fragment van zijn CD's of kijk op youtube!

Mag de naam "muziek" niet eens hebben.

Totaal mijn muzieksmaak niet. Beetje zingen over de liefde, als 15 jarige jongen en onwijs veel de aandacht trekken.... beetje Over The Top... Misschien is onderstaande video wel het bekendste nummer van hem.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100