helpt een zalfje tegen aambeien ook tegen wallen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ha, die Jeust; Volgens de briljante tv-kwis 'Lekker Slim!'wel.... Toegevoegd op 22-04-2009 14:31:46 'Beaurt & the nerd'moet dat zijn, lees ik hieronder. Nog zo'n hoogstaand fenomeen.

Dat was bij Beauty & the Nerd. Ik neem aan dat het klopt, want zoiets mag je anders niet zomaar op tv rond gaan vertellen. Maar ik heb er zelf nog nooit van gehoord. Ik zou zelf speciale creme voor wallen nemen. Of smorgens een ijsblokje er overheen (in een plastic zakje), of een koud lepeltje.

Het werd ook genoemd in de film: "miss congeniality" als een werkende methode

Er zijn diverse soorten aambeienzalven beschikbaar. Het is best mogelijk dat een of meerdere hiervan enige werking zullen hebben tegen wallen, gezien het feit dat hiervan op meerdere plaatsen gewag wordt gemaakt. Er zij echter ook zeker zalven die niet het gewenste effect zullen hebben. Produkten met lidocaine als werkzaam bestanddeel zullen alleen pijn en jeuk verminderen, en dus niet helpen tegen walllen. Middelen met Hamamelis zouden wel effect kunnen hebben, maar ik geef geen garantie voor eventuele bijwerkingen op de ogen of oogleden. Je smeert iets op je ogen, dat voor de anus bedoeld is!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100