Is het verstand op als 16 jarige op te komen voor meisjes van onder de 12 jaar?

Op internet (vooral Youtube) zie ik dat volwassenen, jongere kinderen (ik let op meisjes) soms lopen af te zeiken.

Is het verstand om als 16 jarige deze Meisjes in bescherming te nemen.

Toegevoegd na 5 minuten:
De vraag is: Is het als 16 jarige jongen verstandig om meisjes van onder de 12 jaar, op internet in bescherming te nemen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hm.. Lastige. Je kan je ook afvragen wat deze 12-jarige op het internet te zoeken hebben. Wellicht veel beter om deze meisjes te adviseren voorzichtig te zijn, en 'betere' sites op te zoeken die beter geschikt zijn voor kinderen.

Natuurlijk je wilt verder niets. Het is juist lief om zorgzaam te zijn voor je medemens.

Waarom zit jij op sites waar ook meisjes van onder de 12 zitten?????? Raar. Als je iets ziet wat niet de de beugel kan moet je de link doorsturen naar de politie, of school of de ouders van diegenen die lastig gevallen worden.

Ik vind het erg goed van je en we zouden meer van zulke mensen moeten hebben .Je bent een echte (heer)en die zijn er veel te weinig.Ga zo door!

Van de betreffende 'volwassenen' is het zeer onvolwassen om zo met jonge meisjes om te springen. Hiermee geven ze duidelijk aan tot welk (laag) niveau ze behoren. En natuurlijk neem je het in eerste instantie op voor die meisjes..maar Daarna kun je ze beter adviseren een veiliger plekje op het internet te zoeken. Wellicht moet ik hier zeggen: Een minder gevaarlijk plekje want vooral jonge onschuldige meisjes lopen grote gevaren op dit medium. Gr. Ton

Ik vind het erg vriendelijk van je. Je kunt wat mij betreft gewoon doorgaan met die meisjes te waarschuwen voor vervelende lui op internet. En inderdaad: adviseer ze om geen gekke filmpjes van zichzelf op youtube te zetten, hun hyvesprofiel af te schermen en meer van dat soort dingen. Eigenlijk is dat natuurlijk de taak van de ouders, maar die weten niet altijd alles en meiden van 12 denken vaak dat ze meer weten, dan ze in werkelijkheid doen en er zijn een hoop ouders die helaas geen idee hebben wat hun kinderen op internet uitspoken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100