Witte vlekken in mond, pijn in mond, wat kan het zijn?

Ik heb al een behoorlijke tijd last van mijn mondbodem. Het is al vanaf de zomervakantie. Ik heb last van witte rechthoekige vlekjes in mond, hem ook blaasjes gehad die zijn nu weg. Ook last van opgezette mondbodem. Soms voel ik ook alsof ik een haar in mijn mond heb maar echter is het dan een witte draad met slijm. Het is heel erg pijnlijk. Ik ben bij drie huisartsen geweest en kno arts maar niemand kan zijn vinger erop leggen. Sorry voor de lap tekst. Ik hoop dat iemand me kan helpen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien ben je niet bij de goede arts geweest. Heb je er al eens over gedacht om naar de tandarts te gaan? Een tandarts is vaak beter op de hoogte van problemen in en om de mond dan een huisarts. Toegevoegd na 6 minuten: Ik kan geen antwoord geven op wat je mankeert omdat ik jou niet ken en zelf geen arts ben. Ik kan allerlei enge dingen opnoemen die overeenkomen met jouw klachten maar daar heb je niets aan. Omdat 3 huisartsen en de KNO geen oorzaak kunnen vinden zeg ik "ga naar de tandarts" kennelijk mankeer je iets wat bij de artsen onbekend is. Grote kans dat de tandarts het dan wel kent.

Ik dacht even aan aften. Maar je verdere beschrijving komt niet overeen. Mocht er sprake zijn van aften dan is het het best om je mond te spoelen met lauw water en zout.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100