hoe krijg ik haartjes uit mijn huid?

Ik ben al een paar maanden bezig met een laser behandeling. En nu heb ik op mijn benen dat de haartjes eigenlijk niet meer groeien, maar ze zitten nog wel onder mijn huid. Ik kan deze er gewoon 1 voor 1 uitknijpen net zoals een puistje, en dan gaat het haartje eruit. En volgensmij groeit ie dan helemaal niet meer terug.
Maar om nou mijn haartjes op mn benen 1 voor 1 uit te knijpen zie ik niet helemaal zitten, heeft iemand ideeën over hoe ik dat kan doen? Of gaan ze er vanzelf uitvallen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Door het laseren gaat het haarzakje stuk, daar kan dan geen nieuwe haar meer uit groeien, de haar die er nog zat groeit dan gewoon uit de huid, je hoeft daar dus niets aan te doen. Zodra de haartjes boven het huidoppervlak gaan, mag je ze scheren, epileren of harsen mag na de behandeling niet. De haartjes kunnen terug komen na de laserbehandelingen, dan is het verstandig eens per jaar een onderhoudsbehandeling te nemen.

Bronnen:
http://www.lasercentrumdermatologie.nl/faq...

Er zijn speciale cremes te koop die het ingroeien van haartjes voorkomen. Je kunt ook flink scrubben, dat helpt ook goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100