tips voor buikkrampen bij ongesteldheid?

Ik heb heel erg last van buikkrampen. Heeft iemand tips hoe ik die kam voorkomen of zorgen dat het minder word

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je veel zout tot je neemt in de periode dat je ongesteld moet worden, dan kan het pijnlijker zijn tijdens de menstruatie omdat zout vocht vasthoudt. Zorg ervoor dat je voldoende drinkt. Veel bewegen / lopen geeft vaak ook verlichting. De warme kruik of een warme douche. Maar uiteindelijk is geen mens hetzelfde en zul je zelf moeten ontdekken wat voor jou het beste helpt. Toegevoegd na 28 minuten: Terwijl ik zojuist zit te sabbelen op een stukje geconfijte gember, rees bij mij de vraag waar gember allemaal goed voor is. Dat het goed zou zijn voor de maag wist ik al. Maar het blijkt dus ook tegen menstruatie krampen te helpen. Je moet er alleen wel van houden.

Bronnen:
http://www.preventievegezondheidszorg.com/...

Warme kruik, warme thee, warm bad, ontspannen. En als je er teveel last van hebt, mag je gerust een paracetamol of een ibuprofen nemen.

Ik krijg altijd buikkrampen bij ongesteldheid als ik de periode ervoor te vaak met blote voeten ( dus zonder sokken ) heb rond gelopen op de koude vloer. Misschien is dat bij jou ook het geval? I dont know,, just a tip!

Je buik masseren kan ook helpen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100