bang om alleen te slapen tips ??

Er is voor 3 maanden terug een molotovcocktail op ons balkon gegooid , ik heb toen 3 maanden bij mij oma geslapen , door omstandigheden is zij hier komen wonen , en alles ging weer goed sliep weer thuis , tot vandaag mijn oma ging verhuizen , nu moet ik dus alleen slapen en dat vind ik hartstikke eng , als ik eraan denk van ; stel je voor je slaapt en dan gebeurt het weer . Dat soort dingen maken me bang , iemand tips om toch lekker te kunnen slapen , ( we weten wie de dader is bedreigingen kregen we van te voren binnen , politie kent de jongen heel goed , en doen er niks aan )

Mvg.

Weet jij het antwoord?

/2500

Raam dichthouden: niemand kan dus binnen in je kamer. Deuren op slot beneden: niemand kan dus binnen. Lampje aan: je kan om je heen kijken. En lekker slapen ;) goodnight.

Stel je die persoon voor met Mickey mouse oren, geef hem een Pinokkio neus, zet hem in zijn boevenondergoed neer, en laat hem krimpen. En hoor hem met een piepstem aan je vragen of ie nu mag gaan. Geef hem toestemming en vertel dat hij niet terug hoeft te komen. Missie volbracht en klaar om te slapen. Maak het beeld zo lachwekkend mogelijk voor jezelf.

Tip 1: Je hebt een traumatische ervaring gehad. Dit houdt je op dit moment zodanig bezig dat het je leven beinvloedt (overigens heel logisch!). Mijn tip, ga naar de huisarts voor een verwijzing voor een psycholoog om met EMDR bezig te gaan. http://nl.wikipedia.org/wiki/Eye_movement_desensitization_and_reprocessing http://www.emdr.nl/ (vind zelf deze site niet zo overzichtelijk). Tip 2: Ga naar een rechtshulp en probeer uit te vinden waarom de politie niets doet (kan ook zijn dat ze weten wie het is, maar geen bewijs hebben, dat maakt het dan heel lastig ja) Je zou een camera op kunnen hangen, wellicht dat het afschrikt. Je kan een heleboel doen zoals warme melk, valium, voor mijn part snuif je 3 kilo coke omdat je dan lekkerder slaapt (deze optie is wel wat duurder), maar ik denk zelf dat dit niet een angst is waarbij je wellicht wat hulp kan gebruiken. Dan de disclaimer: Ik heb wellicht wat meer medische kennis dan gemiddeld, maar ik ben geen arts en heb geen medische graad van wat dan ook behaald. Bovenstaand is een persoonlijke mening. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100