Wat zal je doen als een verkeerd kind meeneemt of aanspreekt omdat je deze aanziet voor je eigen kind ?

Het kind (2/3 jaar) heeft dan per ongeluk de jas aan van je kind, de sjaal om en heeft de must van de jas op. Je hebt haast omdat het regent zo je doet haar een regenponcho aan, pakt haar handje en bij de fiets til je haar op, doet de riempjes om en fietst naar huis. Pas thuis merk je dat een verkeerd kind hebt meegenomen.

In een winkel zie een kind,gezien op de achterkant, staan die bijna dezelfde jas aanheeft en kapsel heeft dus je denkt dat het jouw kind is. Je ziet dat je kind iets ondeugends doet, loopt er heen, en je geef deze een tik op de vingers en spreek deze hard aan.

In een zwembad ben je met dochter tikkertje aan het over doen, je dochter heeft een roze badpak aan. Even draai je eigen weg draai om en ziet een kindje staan met een roze badpak aan en bijna dezelfde koppie. Zo je pakt het kind op, weer vanaf de achterkant gezien, en opeens merk je dat het verkeerde kind hebt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als dat mij zou overkomen zou ik naar de dokter gaan en me laten nakijken want dan is er iets niet goed met je. Als ik zie dat iemand anders mijn kind zou weg nemen zou ik heel boos worden (zeker als een volwassenen mijn kind slaat, dan krijgt deze een knal voor zijn harses terug). Een normaal mens neemt niet zo maar het verkeerde kind mee. Zelfs als ik mijn lenzen niet heb in gedaan kan ik me ouders en mijn zus al herkennen. Ik kan me niet voorstellen dat iemand anders regelmatig zijn kind verward met een ander.

mij is zoiets overkomen.. drukke winkel straat ik voel een klein handje die mij hand vast pakt. op dat moment was ik druk aan de klets en keek niet naar beneden. ondertussen word ik geroepen door mijn man, zonder na te denken hou ik het handje vast en loop door tot mijn man zegt " lieve schat, sinds wanneer hebben wij 2 kinderen" ik voelde me erg opgelaten.. en ben gelijk opzoek gegaan naar de ouders! ik heb m`n excuus aangeboden, maar ik voelde me verschrikkelijk. en voortaan let ik dus wel iets beter op!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100