Wat betekent het als er 3 puntjes op de hand getatoeëerd zijn?

Je ziet soms bij, meestal, mannen dat ze dit tussen duim en wijsvinger getatoeëerd hebben.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Die stippen hebben meerdere betekenissen, maar net wat de persoon er mee bedoeld. O.a. - Hoop, geloof en liefde, - Horen, zien en zwijgen, - Fuck Police, Justice and Law - Tres Puntos oftewl Vida Loca (het goede leven) afkomstig van de latino bendes in Amerika. Sommige mensen laten ermee zien dat ze in de bak hebben gezeten

Hoop, liefde en geluk.

Het betekent 2 dingen: hoop geloof en liefde of fuck the police

Ik heb ooit gehoord dat die persoon dan bij de Elvisbende was.

Bij Nederlandse mannen betekenen de stipjes meestal geloof, hoop en liefde. Bij bijv. Amerikaanse mannen staat dit vaak voor een teken van een bende / groep.

Bronnen:
collega heeft dezelfde tatoe

in onze familie is het een traditie bij vrouwen op hun rechterhand en bij mannen op hun linkerhand tussen de duim en de wijsvinger staan de 3 stipjes getatoeeerd. de enige betekenis is . geloof,hoop,liefde.

Bij mijn zus de vader haar familie.. hebben alle broers het gedaan. ze waren met zijn drie-en, dus daar staat hun broederschap voor..

Volgens mij de wetenschappelijke aanpak: http://en.wikipedia.org/wiki/3_%28number%29 Dit is alle informatie op de engelstalige wikipedia over het cijfer 3. http://en.wikipedia.org/wiki/Hand Dit is de engelstalige wiki over de menselijke hand. Als je objectief blijft zou je eigenlijk alle informatie (inkt, tatoeages, mannen/vrouwen, religie, geschiedenis, kunst, etc) moeten opzoeken, relativeren en inkaderen. Want zoveel mensen als er zijn, zoveel motivaties en omstandigheden kan iemand hebben om voor een bepaalde actie te kiezen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100