Wanner vinden jullie iemand knap, mooi en/of aantrekkelijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik vind een vrouw knap als zij vrolijk is en zichzelf goed verzorgd. En dan hoef je helemaal niet super mooi te zijn, maar ik vind het belangrijk dat een vrouw aandacht aan haar uiterlijk besteed. En ze moet vooral fris zijn en lekker ruiken!

Als ik die persoon tegenkom. Dan zie ik of ik iemand knap, mooi en/of aantrekkelijk vind.

Van elke persoon waarvan je houdt, ziet er voor JOU aantrekkelijk uit, mooi en knap... Sterker nog, als je iemand knap vind of mooi of aantrekkelijk laat dat zien dat je houdt van die persoon of genegen bent om ervan te gaan houden...

voor iedereen is dit anders... als ik iemand zie denk ik wel eens die is knap! en een ander kan dat wel juist niet vinden...

Elke keer als ik in mijn spiegel kijk,vind ik de persoon die ik dan zie,goddelijk mooi,maar misschien heeft iedereeen dat?

Als iemand een mooie uitstraling heeft. De drie woorden die je noemt zijn vaak heel betrekkelijk, want het zit 'm niet in het uiterlijk. Uiterlijk knap of mooi zonder uitstraling, maakt iemand in mijn ogen niet knap of mooi. Sterker nog, minder mooie mensen kunnen juist heel mooi zijn. Het is maar net waar je naar kijkt.

Meestal op zaterdagavond. Na heel veel bier. ;-)

Sommige mensen zijn knap door de symmetrie in het gezicht maar het kan ook de houding zijn. Wanneer iemand goed in zijn vel zit straalt hij/zij dat uit. Dat is mooi om te zien.

Als hij attent en lief is en als hij wat te vertellen heeft ... je kan n.l ook knap,mooi en aantrekkellijk van binnen zijn .Het hoeft niet altijd van buiten mooi en knap te zijn.

Als die persoon iets in mij raakt.

Knap mooi en aantrekkelijk, het hele plaatje dus, dat vind ik alleen maar van één iemand en dat is de man van wie ik hou.

Als iemand veel uitstraling heeft, plus prachtige ogen waar je je helemaal in kunt verliezen.

Als haar uitstraling mij aanspreekt en ze me een goed gevoel geeft. Daarnaast als ze een anatomische houding heeft vind ik dat vaak al mooier dan iemand die minder of niet rechtop loopt/staat/zit; maar wel een natuurlijke rechte houding; niet overdreven.

Ik vind iemand aantrekkelijk als hij of zij humor en blijdschap in zijn ogen heeft! Als iemand mij aantrekt komt dat meestal omdat er dat twinkeltje in de ogen leeft :-) Toegevoegd na 1 minuut: Gek he?

Als iemand een natuurlijke uitstraling heeft. Veel make-up vind ik een echte afknapper. En als die persoon spontaan is dan krijgen van zelf een mooie uitstraling.

Ik vind iemand vaak mooi wanneer diegene zichzelf mooi vindt. Dus wanneer zij niet teveel haar best doet, of moet doen om 'mooi' te zijn. Zelfacceptatie is zichtbaar voor mij als mooi. Maar ook acceptatie van het 'ouder worden', (rimpels, kringen, verslapping, buikje ) en niet vechten tegen haar eigen natuur, haar eigen vorm, zie ik als mooi. Misschien is zoals het IS (en dus geaccepteerd zoals het IS) mooi. In ieder geval voor mij.

Ik vind elk vrouw mooi en aantrekkelijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100