Hoe kan ik mijn medicijnen doorslikken ?

ik wist niet zeker waar ik dit het beste kon neerzetten maar....
ik ben altijd bang geweest om medicijnen te slikken.
nu heb ik voor het eerst echt medicijnen, die nodig zijn om een bacterie te doden. de pillen zijn dan ook nog eens best groot ik heb geprobeert om met water te slikken maar dat gaat niet met vla lukte dat ook niet het bleef in mijn mond en de smaak ging er van af. dat was dus heel vies.
weet iemand mij raad te plegen over hoe ik dit het beste kan oplossen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mijn aanpak is Als je pillen fijn stampt en dan in je vla stopt werkt het denk ik hoop dat het dan wel lukt

Aan je moeder vragen of ze die pil in een bakje roomijs verstopt en dan gewoon eten zonder te kijken naar de pil. Voordat je het weet ligt die in je tummetje!

Gewoon je medicijn achter op je tong leggen, vervolgens een grote slok water nemen en dan alles doorslikken. Je proeft er niks van.

Aangezien de grote van de pil, de pil in tweeën delen. - Eetlepel met appelmoes of vla, pil in de appelmoes of vla drukken en doorslikken. - Pillen in je boterham drukken met een lading hagelslag of iets dergelijks. - De pil zo ver mogelijk in je mond leggen en 'snel' doorslikken met 'flinke slok' water. Succes!

Het beste is de pil of pillen in 1 keer in je mond en dan niet 1 slok, maar gelijk een heel glas water opdrinken. Dan zijn ze echt naar binnen en hebben ze niet de tijd om een vieze smaak na te laten Toegevoegd na 4 minuten: Ga de pillen niet klein maken of verkruimelen want het kunnen pillen zijn met gereguleerde afgifte

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100