Hoe weet ik of ik slaapwandel?

Een slaapwandelaar heeft zelf niet door dat hij aan het wandelen is.

Stel dat ik slaapwandel, en dat ik alleen woon. Hoe kan ik er dan achterkomen of ik slaapwandel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

- Een touwtje om je middel binden en aan je bed vastmaken. Als het de volgende morgen geknapt is, heb je geslaapwandeld - Een lap op bak met iets dat afgeeft op de vloer voor je bed leggen. Als de volgende dag je voeten gekleurd zijn (of er een heel spoor door je huis loopt) weet je hoe laat het is - Een grote bak water voor je bed ; als je dan gaat slaapwandelen, kom je daar in elk geval onmiddellijk achter, voor je rare dingen kunt gaan doen - Plakband tussen de deur en het deurkozijn bevestigen zodat je kunt zien of de deur open is geweest Affijn, gebruik je fantasie zou ik zeggen. Alles waarmee je kunt of wilt controleren of jezelf of een ander 's nachts door het huis gelopen heeft, is bruikbaar. Toegevoegd na 1 minuut: Zo;n goedkoop inbraak-alarmje aan je deur maken en 's nachts aanzetten doet ook wonderen.

een vriend van mij slaapwandelt altijd en die heeft een belletje aan zijn slaapkamerdeur zo word hij wakker als hij weg loopt

Zet wat hindernissen om te kijken of ze morgen nog hetzelfde staan. Mocht je willen weten of je buiten bent gaan slaapwandelen kun je morgen in de tuin kijken naar voetsporen in de sneeuw!

ik merk het omdat ik er 's ochtends bijvoorbeeld achterkom dat alle lampen aan zijn. of de koffie staat klaar. ook merk ik het soms omdat ik aangekleed en wel wakker word. een keer waren alle kussens van de bank op de voer gegooid. ik heb nu een lampje in de hal die werkt op beweging, of het gaat helpen weet ik nog niet.

Zet een paar nachten een camera naast je bed. Dan zie je wel op de band.!

Dat weet je zelf niet, want het gebeurt buiten je bewustzijn om... Ik kan je wel een idee aan de hand doen... Leg op de grond handdoeken neer, zodat je er wel op moet stappen als je de slaapkamer verlaat, als je dan ´s morgens die handdoeken gekreukeld ziet liggen, dan weet je genoeg...

Je kan wat meel of zo om je bed heenstrooien. Past je voet dan in de afdruk dan ben jij het.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100