? Ik ga geregeld naar een masseuse maar vindt het te duur geworden . Alleen , ik geraak niet van die gewoonte af . Wat kan ik best doen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

zie het als een hobby, die kost altijd geld. Spaar ervoor en bedenk zolang je op andere dingen niets tekort komt, of een ander tekort doet, waarom zou je het niet doen

Ga zelf een massagecursus doen. Je leert en oefent op elkaar en als het met iemand dusdanig klikt, kun je de afspraak maken elkaar in de toekomst regelmatig te masseren om de vaardigheden te onderhouden.

als het om sportmassage gaat, dan zou je een oproep kunnen doen en iets aanbieden ter ruiling (stel dat je een massage van 1 uur wilt) dus aanbieden ergens de tuin om te spitten gedurende 1 uur, of 3 x met de hond te wandelen of een paar appeltaarten bakken, kortom iets ruilen, wat we al deden voor dat geld bestond. veel mensen vinden dat in deze crisis tijden veel fijner dan met geld te betalen! Toegevoegd na 2 minuten: als het je om een sexueel gerichte massage gaat, dan zul je moeten minderen, daar betaal je denk ik niet voor met een appeltaart ! :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100