ik weeg zo rond de 74 kg en ben 1m 74 groot maar ik wil af van mijn dikke armen....iemand raad aub?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gewoon armspier oefeningen. Het lijkt me dat je de achterkant van je boven armen bedoeld. Ik geloof dat ze die triceps noemen. Deze kun je trainen door een gewicht met beide handen achter je hoofd te liften. Je legt dan het gewichtje tussen je wijsvingers en duimen in en gebruikt je boven armen om het op en neer te bewegen. Bij mij werkt dit heel goed. Je kunt ook naar de sportschool gaan en om precieze instructies vragen.

Daar kom je enkel vanaf als je gericht sport. Bijvoorbeeld door oefeningen met gewichtjes van max. 3 kg te doen. Je gewicht is in orde dus daar hoef je niet perse wat aan te doen om slankere armen te krijgen. Dat werkt ook niet denk ik.

Naar een sportschool gaan om armoefeningen te doen. Dan wordt het vet omgezet in spierweefsel. In plaats van blubberarmen krijg je dan mooi strakke lijnen.

Bovenstaande tips, in combinatie met zwemmen. Veel je armen gebruiken, er zijn voldoende oefeningen om thuis te kunnen beoefenen. Een fitness-elastiek geeft ook veel mogelijkheden.

plaatselijk afvallen kan eigenlijk niet. Maar uhm je dikke armen zijn je armen spieren? Of is het blubbervet. Als het blubbervet is moet je met gewichtjes gaan oefeningen doen. Op internet vind je veel van die oefeningetjes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100