Is er weleens onderzoek gedaan betreffende hoeveel spermalozingen 'n man kan opbrengen ?

Ongetwijfeld kan 'n gezonde man dagelijks meerdere spermalozingen opbrengen. Laatst 'n discussie over gehad en daarbij werden als vergelijking fokhengsten en -stieren bij gehaald. Die dieren worden enkel gehouden om zoveel mogelijk sperma te produceren. Aangezien dit voor de eigenaren ervan veel geld opleverd worden die fokdieren uitermate goed verzorgd en kunnen zij vaak jarenlang veel sperma produceren. Zou 'n man dan ook wel 10, misschien wel 20 of zelfs meer spermalozingen dagelijks kunnen opbrengen? Misschien 'n rare vergelijking om de prestaties van 'n man en stier/hengst te vergelijken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Na een orgasme is er in de man een rustperiode nodig voordat hij weer tot een nieuw hoogtepunt kan worden gebracht. Deze rustperiode kan, afhankelijk van de persoon en van zijn leeftijd, variëren van een minuut tot meer dan een half uur. Het hangt dus van de persoon, de gezondheid en de omstandigheden. http://www.goeievraag.nl/vraag/hoevaak-man-klaarkomen-hoevaak-vrouw.86632 Hier noemt iemand 25 keer, maar dat kan opschepperij zijn..... http://www.goeievraag.nl/vraag/klaarkomen-gezond-keer-dag-ongezond.316085 Een officieel wetenschappelijk onderzoek heb ik niet kunnen vinden. Wel een nieuwsbericht van sept. 2011: In Brazilië heeft een jongen zodanig veel gemasturbeerd dat hij er het leven bij ingeschoten is, om het zo maar eens te zeggen. Volgens een lokale krant heeft de zestienjarige jongen 42 keer na elkaar een ritje met de handkar gemaakt. Tot de dood er op volgde. http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/1314484/2011/09/05/Jongen-masturbeert-zich-dood.dhtml

het zou je verbazen hoe vaak het nog lukt bij iemand die goed "getraind" is. Het moet volgens mij wel zeker 10 keer lukken en met een beetje aanmoediging nog wel vaker..

Duitse studenten hebben er eens onderzoek naar gedaan. Na 3 weken 3 x per dag masturberen 'kwam er niet meer'. Dit ter aanvulling.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100