als ik wel eens word (wild)gevingerd komt er wel eens beetje bloed ... is er dan wat met je aan de hand?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is niet zomaar te bepalen, het kan natuurlijk zijn dat door het wilde vingeren een beetje bloed loskomt van uit je baarmoeder (ongesteldheid), vooral als diegene heel diep gaat. Het kan ook net zo goed zijn dat diegene die je vingert een wondje creëert of een eerder wondje openkrabt. Het beste kun je je even door een dokter laten nalopen, niets engs aan, dat zijn de professionals!

(veel) jongemannen zijn niet zo verzorgend aangelegd en willen nog wel eens een haakje aan hun nagel hebben. Of een ander hard uitsteeksel, hier noemen we day stroopnagel. Jouw binnenkant is erg gevoelig, dus het kan zijn dat hij je een beetje open haalt.

Nee. Er is gewoo n te wild gevingerd waardoor er wondjes zijnvontstaan.deze kunnen soms wel bloeden. Geef je vagina een paar dagen 'rust' om te helen. Je kunt je vagina ook bijv. insmeren met babyolie, Bio Oil of iets dergelijks.vdit verzacht en is 'prettig' bij het afvegen na toiletbezoek. Droge toiletpapier irriteert en haalt de wondjes weer open. Het overkomt veel vrouwen. Niets om je voor te schamen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100