Wat zijn de ervaringen met Valdispert extra sterk met Melatonine?

Wie heeft dit "slaapmiddel"wel eens gebruikt en had je daar goede of slechte resultaten mee.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb het een paar maanden geslikt in tijden van zeer veel stress. Ik nam 2 pillen om een uur of 8 's avonds maar ging pas tegen 12 uur naar bed. Zo had het middel de tijd om in te werken, vond ik. Het werkte bij mij heel goed doordat ik lekker moe werd en niet lag te malen, zoals zonder de Valdisper wel het geval was. Het voordeel ervan vond ik dat ik er 's morgens niet suf van was. Dat probleem had ik wel met slaappillen van de dokter.

Je wordt er rustiger van in de avond, en slaapt beter door.

Ik heb het wel eens gebruikt, toen ik het een tijd gewoon té druk had (full-time baan en zorgen voor 89-jarige vader, met moeder in het ziekenhuis), en ik m'n kop niet stil kon krijgen. Lichamelijk was ik doodop, maar ik kon die rondmalende gedachten niet stilzetten. Ik kon daardoor tenminste inslapen.....(doorslapen niet, helaas)

Ik heb dit een tijdje geprobeerd zonder noemenswaardig resultaat. Ik was geestelijk en lichamelijk uitgeput en sliep zeer slecht. Hoogstens een iets rustiger gevoel maar sliep er niet beter van.

Je kunt ook zelf extra Melatonine aanmaken (en nog wat stofjes) door meditatie met binaural beats. Ik doe zelf Holosync meditatie en ben daardoor veel beter en dieper gaan slapen.

Bronnen:
http://www.eocinstitute.org/dhea_gaba_cort...
www.centerpointe.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100