Sinds 1 jaar last van een ontsteking in mijn navel. Wat moet ik doen?

Hallo allemaal mijn naam is Hans en mijn leeftijd is 22. Sinds 1 jaar heb ik last van een bruin kleurige ontsteking in mijn navel. Als ik mijn navel met heet water en een wattestaafje schoonmaak gaat de ontsteking wel weg maar komt na een maand weer terrug. Na het schoonmaken van mijn navel wordt die ook heel rood. Weten jullie wat ik in dit geval kan doen? Alvast bedankt voor de antwoorden.

Toegevoegd na 19 minuten:
Bedankt voor jullie antwoorden. Ik wil naar de dokter gaan maar ik heb ook borsthaar waardoor mijn niet goed te zien is. Moet ik in dit geval eerst mijn borsthaar scheren voordat ik naar de dokter ga?

Weet jij het antwoord?

/2500

Naar de dokter gaan is de beste oplossing Toegevoegd na 29 minuten: Borsthaar in je navel? Je bedoeld haar op je buik. Nee dat hoeft niet ga gewoon naar de dokter.

met dit soort vragen denk ik echt dat het verstandiger is en vooral beter voor je eigen gemoed rust om even langs de huisarts te gaan, deze weet veel meer dan ons, en kan de ontsteking bijv ook zien,waardoor hij/zij ook beter advies aan je kan geven. ik wens je veel succes

Gewoon even aan de dokter laten zien, misschien is het iets dat heel simpel op te lossen is, zonde om daar zo lang mee door te lopen. En als de huisarts al last heeft van je lichaamsbeharing daar, dan kan z/hij altijd even wat wieden met een schaartje als dat nodig is, geen zorgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100